Activiteiten

Licht en kracht installaties  

Van de Leensel Elektrotechniek BV ontwerpt, realiseert, en onderhoud licht en kracht installaties volgens de laatste normen en nieuwste technieken en materialen.

Na een aantal jaren is er mogelijk een NEN3140 keuring nodig, ook deze kunnen wij voor u verzorgen.  

Dit voor aannemer, particulier, utiliteit, woningbouwvereniging, en agrarische sector.
 

Telecom / Data
Telecom en data installaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Denk maar eens aan de draadloze internet verbinding thuis of de aansluitingen op uw werkplek en ja zelfs onderweg.
Voor al deze verbindingen is de nodige infrastructuur nodig. Van een simpele cat5 kabel naar uw werkplek, of een glasvezelkabel om twee panden met elkaar te verbinden.
Van de Leensel Elektrotechniek BV kan al deze installaties voor u verzorgen, gecertificeerd en zelfs met meer dan 10 jaar garantie.

Beveiliging
Vroeger werden beveilingingsinstallaties aangelegd zodat ongenode gasten betrapt werden zodra ze uw raam of deur forceerden. Beveiliginsinstallaties bestaan al lang niet meer uit de aluminium strip op de raam, maar steeds meer uit hoogwaardige technieken, met oog voor design.
Beveiligingsinstallaties gaan tegenwoordig veel verder dan een inbraakalarm.
Wat dacht u van camerabewaking, noodverlichting, toegangscontrole, en brandmeld en ontruimingsinstallaties met monitoring al dan niet via IP.
 

Duurzame energie
Prijzen van electriciteit stijgen steeds meer, en fossiele brandstoffen lijken op te raken.
Door de zon als energiebron te gebruiken, bent u steeds minder afhankelijk van energiebedrijven en de steeds stijgende prijzen.
van de Leensel Elektrotechniek BV levert en installeert pv-installaties van bekende europese fabrikanten tegen concurrerende prijzen.
Tevens behandelen wij uw subsidieaanvraag bij de aankoop van een pv-installatie.
Vraag ook eens naar onze scherp geprijzde doe het zelf kits!!!  


Agro installaties
In de intensieve veehouderij is er eigenlijk maar een ding dat telt. Een gezond klimaat tegen zo laag mogelijke kosten.
Van de Leensel Elektrotechniek BV denkt graag met u mee, en is graag uw gesprekspartner.
Mede dankzij de jarenlange samenwerking met Opticon klimaatregelaars durven wij wel te stellen dat wij hieraan ruimschoots kunnen voldoen.

Service
Mocht er ondanks het zorgvuldig ontwerp en de professionele aanleg toch iets uitvallen, kunt u altijd, 24 uur per dag een beroep op ons doen.